CONTACTGEGEVENS

77777 i.s.m. Clean4Ever

P/a Neptunus 15

2221 JS Katwijk aan Zee

E. info@77777.nl

W. www.77777.nl

IBAN:

NL82 RABO 010 8429 253

KvK: 2810 5434

Bekijk/like ook onze
FB pagina!

De Oranjekoorts neemt, tijdens bijvoorbeeld het WK voetbal, grootse vormen aan in ons, doorgaans, zo nuchtere kikkerlandje. Jong en oud spreken de wens van hun voetbalhart jubelend uit: “We worden wereldkampioen!“ Een langgekoesterde droom moet bewaarheid worden. De straten zijn uitgedost in verscheidene oranjekleurige versierselen om onze jongens in het vaak bloedhete, verre buitenland te bemoedigen. De alledaagse beslommeringen worden in die bewuste zomer eventjes in de spreekwoordelijke ijskast gezet.

 

Het hoogst haalbare doel in de historie van het internationale voetbal voor landenteams zal nu dan toch eindelijk eens worden bereikt? Drie keer eerder, in ’74, ’78 en onlangs in 2010, werd dit ultieme streven op een haar na gemist en was de natie daarna in een bittere rouwstemming gehuld...
“Dat overkomt ons geen vierde keer meer”, zo weerklinkt het vaderlandse moraal luidkeels in de media. De sportgeest verbroedert, voor een korte tijd, het gehele volk. Iedereen leeft enthousiast en eensgezind mee. Prachtig, toch! En dat slechts door een balspelletje. Zoiets kun je toch een klein mirakel noemen, niet waar?

 

En of het nu om voetbal, of welke tak van sport dan ook, gaat, menigeen herkent zich wel in deze uitzinnige beleving van een sport of hobby. Zowel als deelnemer of als toeschouwer. Maar deze happenings zijn van tijdelijke aard en brengen, zelden of nooit, blijvende vreugde. Want de eventuele overwinning wordt in het volgende evenement opgevolgd door een lagere plaats of zelfs een vroegtijdige uitschakeling.

 

Als het dagelijkse leven haar moeizame weg van pijn, verdriet, onrust, geldgebrek, werkeloosheid, ziekte, zeer of ander leed weer vervolgt, blijkt het leven alles, behalve een spelletje te zijn. De angst voor de nabije toekomst in een wereld van stijgend geweld en economische en financiële onrust keert, ontegenzeggelijk, terug. En de zekerheid dat dit leven voor ieder van ons eindigt in de dood, kwelt velen en ontneemt menigeen een goede nachtrust.

 

Zou dit nou het doel van het leven zijn?”, vraagt ieder mens zich in stilte wel eens af. Sterven in angst en twijfel over wat er na de dood komen zal. Ligt er dan werkelijk geen hogere doel aan deze schepping ten grondslag? Jazeker wel, de ultieme bestemming van God met jouw leven, is te vinden in Christus, vóór en ná jouw dood. Wellicht heb jij je nog nooit afgevraagd wie Jezus is of wat Hij voor jou in petto heeft en kan betekenen in dit soms zware, aardse leven.

Hij, die onbekende Jezus, de bron van het bestaan, wil jouw ultieme levensvreugde worden. Het absolute doel van het bestaan, waarbij zelfs de wereldtitel van Oranje ruimschoots verbleekt.

 

Lees of kijk maar eens via deze site, gratis en voor niets, naar de ‘verhalen’ van mensen, die net zo radeloos, hulpeloos of gewoonweg doelloos door het dagelijks bestaan drentelden als jij. Zonder enige, waarachtige hoop of glorie. Met een voortdurend klemmende onrust in het achterhoofd. Ontdek het doel van God in jouw bestaan. Nieuwsgierig? Sceptisch? Hunkerend naar verlossing uit de problematiek, waarin je gevangen zit, zoals bijvoorbeeld seks-, drank- of drugsverslaving. Of reageer je wellicht spottend lacherig over deze zweverige onzin in jouw ogen? Ook prima.

 

Ik daag jou uit. Nee, sterker nog:
Jezus Christus daagt jou uit!

Neem de proef maar eens op de som en ontdek dit weergaloze Godsgeschenk van geluk, verzoening, liefde en herstel. Laat je niet belazeren door de leugenachtige wijsheid van deze wereld en haar leiders. Wees verstandig en luister naar wat Jezus jou persoonlijk te vertellen heeft. Bezoek gratis de aangereikte ‘links’ op onze site en zie de wonderen in het leven van mensen, zoals jij en ik!

 

Het kost je werkelijk niets, maar het zou jouw levensvisie definitief kunnen veranderen en de knellende depressies en knagende zorgen voorgoed kunnen transformeren tot de eeuwige blijdschap en positie van een kersverse en niet te onttronen wereldkampioen.
Met Jezus ben je namelijk voor altijd overwinnaar!

Ga jij de uitdaging aan…?
 

Ultieme uitdaging!

Copyright © 77777.nl | 2014 l KJC